24 september 2021

Op maandag 20 september heeft de werkgroep Ketenzorg Dementie met elkaar een live kick-off bijeenkomst gehad. Na 1,5 jaar via Teams met elkaar overleggen was de behoefte groot om elkaar live te zien en te spreken. Met deze kick-off bijeenkomst willen we een nieuwe start markeren na alle ontwikkelingen van de laatste tijd.

Inmiddels zijn we gegroeid van 5 naar 9 aangesloten zorgorganisaties die casemanagement leveren in Waardenland: Rivas, het Parkhuis, het Spectrum, Swinhove Groep, Aafje, Waardeburgh, Lelie Zorggroep, de Merwelanden en Internos Thuiszorg. In juni hebben we met deze organisaties een nieuw samenwerkingsconvenant afgesloten en tijdens de kick-off hebben we met de vernieuwde werkgroep kennis gemaakt, ervaringen gedeeld en wensen, behoeftes, kansen en belemmeringen besproken. We hebben een vergadercyclus afgesproken en gekeken naar ieders bijdrage hierin.

Kortom een mooie start om als werkgroep aan de slag te gaan. We zijn nieuwsgierig naar welke input en inspiratie het symposium op 7 oktober ons als keten gaat opleveren om het Meerjarenbeleidsplan te gaan maken en uitvoeren in de komende jaren. Er staat ons een mooie uitdaging te wachten!