Contact

Bureau Drechtzorg is gevestigd in het kantorengebouw van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk, aan de Karel Lotsyweg 6 te Dordrecht. Dit kantorengebouw is gelegen tussen de Huisartsenpost en de hoofdingang van het ziekenhuis. De ingang bevindt zich op de kopse kant. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie; u wordt dan doorverwezen naar de ruimte waarin uw bespreking plaatsvindt.

Komt u met eigen vervoer?
Vanuit de richting Rotterdam (A16)
U volgt de A16 en verlaat bij ‘Randweg Dordrecht’ (afrit 20) de rijksweg. Bij de verkeerslichten sorteert u links voor en volgt u de N3 richting Papendrecht. U neemt de tweede afslag en volgt de borden ‘A. Schweitzer’ (Dordwijk).
Vanuit de richting ’s Gravendeel (N217)
Door de Kiltunnel volgt u de N3 richting Papendrecht, vervolgens neemt u de tweede afslag en volgt de borden ‘A. Schweitzer’ (Dordwijk).
Vanuit de richting Gorinchem/Papendrecht (N3)
U volgt de N3, na de brug neemt u de derde afslag en houdt links aan. Daarna volgt u de borden ‘A. Schweitzer’ (Dordwijk).
Vanuit de richting Breda/Tilburg (A16)
U verlaat bij ‘Randweg Dordrecht’ (afrit 20) de rijksweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en volgt u de N3 richting Papendrecht. U neemt de tweede afslag en volgt de borden ‘A. Schweitzer’ (Dordwijk).

Bereikbaarheid parkeerterrein
Komt u vanaf de N3 dan ligt het gezamenlijke parkeerterrein van het ziekenhuis, de sporthal en het zwembad vrijwel direct aan uw rechter hand. Dit staat met borden aangegeven. Komt u vanaf Sterrenburg, dan gaat u door de tunnel heen en slaat u bij de rotonde aan het eind van de tunnel links af. Om het parkeerterrein te bereiken slaat u vervolgens nogmaals links af. Het parkeerterrein staat met borden aangegeven. U parkeert hier tegen betaling.

Komt u met openbaar vervoer?
De buslijnen veranderen vaak. Om deze reden kunt u het beste onderstaande websites raadplegen om uw reis te plannen:
www.9292.nl
www.arriva.nl

Stichting Drechtzorg
Bezoekadres: Karel Lotsyweg 6, 3318 AL  Dordrecht
Postadres: Postbus 444, 3300 AK Dordrecht
Telefoon: 078-6541407
E-mail: info@drechtzorg.nl
Internet: www.drechtzorg.nl

Scroll naar boven