26 mei 2021

Ik ben Marlinda Knape (37 jaar) en start 1 juni als ketencoördinator CVA keten Drechtsteden/ Hoeksche Waard.

15 jaar geleden ben ik als gediplomeerd verpleegkundige begonnen in het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) en later gespecialiseerd tot longverpleegkundige. Momenteel ben ik 4 jaar werkzaam als decentrale kwaliteitsmedewerker in het ASz en ondersteun ik de klinische verpleegafdelingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Deze functie zal ik gaan combineren met de functie van ketencoördinator.

Aangezien ik altijd in het ziekenhuis gewerkt heb, vind ik het ontzettend leuk om ook buiten het ziekenhuis een bijdrage te leveren aan de (CVA) patiëntenzorg en samen te werken met de verschillende ketenpartners. Ik verwacht veel van de betrokken organisaties te leren op het gebied van ketenzorg en wil mijn expertise vanuit het ziekenhuis graag gebruiken om de onderlinge samenwerking te bevorderen en een verbindende factor binnen de keten te zijn.

Mijn werkdagen als ketencoördinator zijn maandag en woensdag en ik ben bereikbaar via m.knape@drechtzorg.nl. Op dinsdag en donderdag werk ik als decentrale kwaliteitsmedewerker in het ASz.