4 juni 2018

Mijn naam is Neelke Krijgsman. Ik ben 38 jaar en kom uit Lexmond. Per 1 mei ben ik gestart als coördinator voor het netwerk Vitaal & Veerkrachtig Zuid-Holland zuid voor 4 uur in de week.
Daarnaast ben ik werkzaam bij de Dienst Gezondheid & Jeugd als beleidsadviseur. Qua opleiding heb ik HBO-V gedaan en ben ik 2e graads leraar verpleegkunde. Vorig jaar heb ik mijn master Public Health afgerond om mijn kennis te vergroten over de publieke gezondheidszorg en strategie & beleid.
Eigenschappen van mij zijn het enthousiasmeren van mensen, samenwerken, communicatief vaardig en probleemoplossend denken. Ik krijg energie van partijen met elkaar in verbinding brengen en een zinvolle bijdrage hieraan leveren.
Ik heb enorm veel zin om verder te werken aan een netwerk in Zuid-Holland zuid dat de aanpak van positieve gezondheid steeds meer zal omarmen en implementeren.