‘Om de zorg voor thuiswonende ouderen in de toekomst op peil te houden is het nodig nú te investeren in geschikte woningen, in digitalisering van dagelijks leven en zorg en in lokale en regionale samenwerking in zorg en ondersteuning.’  Dat schrijft de commissie Toekomst zorg thuiswonende ouderen in het advies ‘Oud en zelfstandig in 2030. Aangepast REISadvies’.

Op 30 september 2020 neemt Michiel van Roozendaal (bestuurder Rivas Zorggroep en vicevoorzitter bestuur Drechtzorg) ons mee in het proces van de totstandkoming en de uitkomsten van dit rapport. Michiel is lid van de commissie Toekomst zorg thuiswonende ouderen, en kan ons uit de eerste hand vertellen over dit belangrijke thema dat onderdeel is van de ontwikkelagenda van Drechtzorg. Via een webinar zullen we op een interactieve wijze de dialoog voeren over een aantal aspecten uit dit rapport.

Klik hier voor de uitnodiging.

Het advies ‘Oud en zelfstandig 2030. Aangepast REISadvies.’ is door commissievoorzitter Wouter Bos op 30 juni jl. aangeboden aan minister Hugo de Jonge van VWS.

 U kunt het rapport hier downloaden.

Wilt u deelnemen aan het webinar? Meldt u zich dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Te zijner tijd ontvangt u dan een link naar het webinar.

Aanmeldformulier webinar 'Oud en zelfstandig 2030. Aangepast REISadvies.'