Samen de gezondheidsagenda vullen

Het Netwerk Vitaal & Veerkrachtig Zuid-Holland Zuid staat als een huis en groeit nog steeds. Het netwerk heeft als doel gezamenlijk meer te gaan werken vanuit het concept positieve gezondheid. In mei zijn we een half jaar aan de slag en willen we met elkaar delen waar we staan, welke ideeën en plannen er zijn. De motivaties in de pitches zijn veelbelovend.

Inmiddels doen er meer dan 25 organisaties mee aan het Netwerk. Sinds de Week van de Positieve Gezondheid in september 2017 zijn vier nieuwe partijen aangesloten: De Lange Wei, Rivas, Syndion en Yulius. Daarnaast sluiten Antes, de Blije Borgh en de Swinhove Groep op korte termijn aan. Op dit moment vinden verkennende gesprekken plaats met meer partijen. Ook interesse om aan te sluiten? Kijk eens op www.drechtzorg.nl/ketens-netwerken/vitaal-en-veerkrachtig-zhz/ of neem contact op met Drechtzorg via info@drechtzorg.nl.

31 mei

In de netwerkbijeenkomst op 31 mei 2018 ondertekenen de nieuwe organisaties die bij het netwerk aansluiten de pledge “Alles is gezondheid…”. Daarnaast gaan de beleidsmakers en bestuurders van de deelnemende organisaties in deze bijeenkomst de gezamenlijke gezondheidsagenda vullen. Met deze agenda geven we daadwerkelijk vorm aan de beweging naar werken vanuit positieve gezondheid in de regio Zuid-Holland Zuid. Een bijeenkomst om niet te missen!

Tijd                  : van 14.00 – 18.00 uur, inclusief inloop en borrel
Locatie            : Dordrechts Museum, Museumstraat 40 in Dordrecht

Bent u aangesloten bij  het netwerk?
Dan staat 31 mei waarschijnlijk al in uw agenda. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier
Aangesloten organisaties ontvangen ieder moment de definitieve uitnodiging.