Graag nodigen wij u als bestuurder, manager of (beleids)medewerker in zorg en welzijn uit voor de inspirerende conferentie “Slimmer Samen – Zorg & Sociaal hand in hand”. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van de samenwerking tussen zorgaanbieders en lokale overheid in het sociaal domein.

In de bijlage vindt u meer informatie over de locatie en het programma. 20180628 Uitnodiging Conferentie Slimmer Samen

Uw aanmelding zien wij graag uiterlijk woensdag 3 oktober tegemoet via onderstaand formulier. U kunt hierbij aangeven naar welke twee deelsessies uw voorkeur uitgaat. Wij doen onze uiterste best om u bij de sessies van uw keuze in te delen. Geeft u bij uw aanmelding alstublieft ook aan of u gebruik zult maken van de lunch.

Hartelijke groet,

Stichting Drechtzorg, regio Drechtsteden en in het bijzonder Gemeente Sliedrecht

Datum en tijden
Woensdag 17 oktober 2018
Inloop                  09:00 uur
Programma         09:30 tot 12:15 uur
Netwerklunch      12:15 tot 13:15 uur

Locatie
Partycentrum De Lockhorst
Sportlaan 1
3364 AT  Sliedrecht

  • Ik geef Stichting Drechtzorg en Drechtsteden toestemming mijn gegevens te gebruiken ten behoeve van informatieverstrekking over deze bijeenkomst. De gegevens zullen alleen voor dit doeleinde worden gebruikt, niet aan derden worden verstrekt en na het laatste correspondentiemoment worden gewist. Ik geef toestemming voor het gebruik van foto's die gemaakt worden tijdens de bijeenkomst. Deze zullen worden gebruikt voor communicatie over de bijeenkomst op de website en/of social media van de organiserende partijen.