Elke laatste dinsdag van januari is het de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Dit jaar dus op dinsdag 26 januari. Het Netwerk Vitaal & Veerkrachtig ZHZ sluit aan bij de initiatiefnemers van deze dag, FWG Progressional People. Deze editie zal in het teken staan van respect en waardering voor de zorg. Daarom is deze dag omgedoopt tot de ‘Dag van het respect voor de zorg’.

Wat staat er op het programma?
Het wordt een gevarieerd en inspirerend programma, waarin de waardering voor het zorgvak en de voorbeelden van werkplezier in (of ondanks) corona centraal staan. Sabine Uitslag begeleidt u op betrokken en enthousiaste wijze door het programma. Door de combinatie van interessante sprekers en gasten die vertellen vanuit hun expertise, én entertainment belooft het een spetterende show te worden:

Meer over de online show en aanmelding

Doet uw organisatie mee?
Ieder jaar worden zorgorganisaties opgeroepen om iets voor hun medewerkers te organiseren op de ‘Dag van het werkplezier’. Dit jaar is natuurlijk een heel ander jaar. We kunnen ons voorstellen dat iets groots optuigen niet mogelijk en niet zo gepast is. We roepen echter toch alle zorgorganisaties in Nederland op om 26 januari 2021 extra stil te staan bij het werkplezier van hun medewerkers en het waardevolle zorgvak dat zij uitoefenen. Het is dé dag voor aandacht, waardering en respect.

Organiseert uw organisatie iets op de Dag van het respect voor de zorg 2021? Mail het aan FWG Progressional People!  Zo kunnen we met deze mooie initiatieven ook andere organisaties inspireren. Vorig jaar is de Dag van het werkplezier in de zorg al groots geadopteerd in het land. Bekijk de initiatieven die bij ons zijn aangemeld en de talloze activiteiten die op social media voorbij kwamen.