5 oktober 2017

Mijn naam is Marlon Bahlman en ik ben 23 jaar oud. Sinds 2 oktober 2017 ben ik werkzaam als managementassistente bij Stichting Drechtzorg voor de duur van 6 maanden op basis van een leerwerktraject. Dit doe ik voor 32 uur per week tot en met maart 2018. Tijdens dit leerwerktraject word ik begeleid door de manager en de managementassistentes en krijg ik optimaal de kans om mij klaar te stomen om de arbeidsmarkt op te gaan.

Ik zal mij voornamelijk gaan richten op het ontwikkelen van de volgende competenties:

Voordat ik aan dit leerwerktraject begon volgde ik de studie Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Na 2 jaar ben ik erachter gekomen dat mijn interesse en toekomst niet in het HR vakgebied ligt, maar meer in het secretariële en ondersteunende vakgebied.
Ik ben in het bezit van mijn Propedeuse HRM, Associate Degree Officemanagement diploma, MBO Managementassistente/directiesecretaresse diploma en VMBO diploma.

Ik kijk uit naar de komende maanden en uiteraard naar een fijne samenwerking!