26 oktober 2017

Op maandag 16 oktober ben ik gestart als manager van Stichting Drechtzorg. Qua opleiding beschik ik over de vrijwel unieke combinatie van bedrijfskunde (Nyenrode) en verpleegkunde (HBO-V). Ik beschouw mezelf als een bedrijfskundige die veel affiniteit heeft met de gezondheidszorg. In totaal heb ik bijna 15 jaar werkervaring, o.a. als leidinggevende en adviseur, waarbij ik zowel het operationele als het tactische management het leukste vind om te doen. Ik heb de ambitie om me te ontwikkelen op meer strategisch niveau.

Mijn manier van werken wordt gekenmerkt door enthousiasme, creativiteit en een goed gevoel voor prioriteiten. In de samenwerking met anderen breng ik verbeeldingskracht in en weet ik mensen te motiveren. Ik doe altijd mijn best om met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen het optimale uit zowel mensen als projecten te halen.

Bij Drechtzorg wil ik graag mijn ondernemingszin inzetten en op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om nóg slimmer samen te werken met alle belanghebbenden om het totale zorgaanbod in de regio te verbeteren.