Op maandagavond 9 oktober organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Waardenland een informatiemarkt in het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Ook is er een themaronde met uiteenlopende onderwerpen waar u er 1 van kunt kiezen. De avond vindt plaats in Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, Alblasserdam.

De avond is bedoeld voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn, maar ook voor hun mantelzorgers en andere belangstellenden. Wilt u, als professional, deze avond onder de aandacht brengen bij mensen binnen deze doelgroep?

Het thema van de avond is “Wat als je niet meer beter wordt”.

Op de informatiemarkt zullen kramen staan met informatie over uiteenlopende onderwerpen zoals mantelzorgondersteuning, hulpmiddelen, uiterlijke verzorging, rouwverwerking en meer. Verder zijn de stichting ambulancewens en het Landelijk Expertisecentrum Sterven aanwezig op de markt.  Ook kunt u ervaren wat handmassage voor u doet of een pedicurebehandeling. Verder zijn onze geestelijk verzorgers die avond beschikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprek.

De avond is gratis en wordt u aangeboden door het NPZ Waardenland. Voor de themaronde vinden we het wel fijn als u zich vooraf even aanmeldt. Dat kan via de website of telefonisch via de secretaresse van het netwerk: 078-6541407.

Markt 19.00-21:30 uur

Themaronde 19:45-20:45 uur met de keuze uit 1 van de volgende thema’s: